/
/

Atât de dulce, Atât de bun

                    Facut sa daruiasca zâmbete

Contact: +40.740.240.406

/ /

Impreuna pentru copii


In fiecare an, HP Romania lanseaza o serie de activitati de strangere de fonduri, campanii prin care se doreste imbunatatirea vietii copiilor aflati in suferinta.
Anul acesta, Prajiturela.ro a decis sa dea o mana de ajutor, realizand briose, prajituri si torturi, toate create pentru a-i indulci pe participantii, doritori de a ajuta aceste suflete nevinovate. Prin acest eveniment ne-am dorit sa sensibilizam publicul, sa aducem lucruri de calitate care merita sa fie cunoscute și prin care sa reusim sa atingem scopul principal al evenimentului, acela de a strange fonduri.

poza 1 poza 2 poza 3 poza 4
  • Scopul acestei campanii este de a atrage fonduri care să ajute copii proveniti din familii sarace.
    Campania s-a desfasurat in data de 19 ian.2015, in cadrul sediului HP Romania, unde angajatii au putut dona sume modeste, dar care adunate au venit in sprijinul serviciilor care au grija de acesti micuti .

  • Fondurile stranse au depasit 5600 RON si au fost donate fundatiei “Hraniti Copiii” care se ocupa de acesti copii, oferindu-le de mancare.
    Aici, la centru de plasament pentru copii de la liceul Traian – Lacul Tei: Str. Galvani Luigi, nr. 20 i-am putut cunoaste personal pe cei 25 de copii aflati in grija acestei organizatii, copii proveniti din familii sarace unde acestia invata, isi fac temele, sperand la un viitor mai bun.

poza 1

Prin implicarea individuala, cu totii putem transforma viata copiilor cu destin potrivnic intr-un viitor mai bun!

Cosul meu

Nu ai nici un produs in cos.