/
/

Atât de dulce, Atât de bun

                    Facut sa daruiasca zâmbete

Contact: 0722 910 227

/ /

Ingrediente proaspete si naturale

Continut:

Prajiturela a fost infiintata cu mult entuziasm la inceputul anului 2014, din dorinta de a aduce un suflu de prospetime si rafinament la ceea ce noi numim “cireasa de pe tortul vietii noastre”, si anume desertul.
Avem convingerea ca orice masa, cu ocazia oricarui eveniment, poate fi innobilata cu un desert elegant si rafinat.
Create din ingrediente proaspete si naturale, atent combinate in retete traditionale, dar si originale, prajiturile noastre sunt facute sa fie o incantare pentru simturi, atat prin aspect, cat si prin savoare.

  • Prezentare:

    • Cu o forma de prezentare inedita, prajiturile noastre fac deliciul tuturor la evenimente ca nunti, botezuri, evenimente corporate, petreceri private sau pur si simplu ca o surpriza pentru o persoana draga. Ingredientele folosite in prepararea torturilor, prajiturilor, produselor de patiserie fursecurilor noastre sunt toate traditionale (oua, unt, nuca, frisca, indulcitori etc).
      Intr-o era si un domeniu dominat de inlocuitori artificiali pentru toate ingredientele, noi ne propunem sa ramanem fideli traditiei, din respect pentru sanatatea dvs. Produsele noastre sunt lucrate manual, cu multa migala, nu sunt produse de serie, industriale.

      Va asteptam cu drag sa faceti comanda!

Cosul meu

Nu ai nici un produs in cos.