/
/

Atât de dulce, Atât de bun

                    Facut sa daruiasca zâmbete

Contact: +40.740.240.406

/ /

Politica de confidentialitate


Toate datele dvs. personale vor fi folosite de Prajiturela.ro exclusiv in scopul declarat al acestui site: magazin online. Informatiile din formularul dvs. de comanda vor fi folosite folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe prajiturela.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Potrivit Regulamentului UE 2016/679 cu privire la protecția datelor persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, deoarece colectam datele tale personale, dorim sa te informam in ce scopuri le folosim si care sunt drepturile de care dispui conform Regulamentului.

1. Cine este entitatea care prelucrează datele tale personale

Potrivit Regulamentului (denumit in continuare GDPR), este operator („Operatorul”) de date cu caracter personal:
  •   Compania Prajiturela Vesela SRL, societate romana cu personalitate juridica, cu sediul in Bucuresti, str. Slt. Popa, nr.1, sector 5, avand nr. de ordine in Registrul Comertului J40/13432/2014 si CUI 33811092.

2. Care sunt date personale prelucrate

Datele tale personale pe care le colectam si prelucram sunt: numele și prenumele, domiciliul (adresa postala pentru livrare), adresa de e-mail, numarul de telefon, datele de facturare (in cazul finalizarii unei comenzi), informațiile bancare (prin intermediul Mobilpay in cazul efectuarii unui retur/ramburs de plata) si contul de social media cu care aveti optiunea de a va loga pe site.

In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale Mobilpay prin solutia integrata; Mobilpay este furnizorul Prajiturela de solutie software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online. Alte metode de plata sunt transferul bancar sau plata la livrare.
Prajiturela Vesela nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
Politica de confidentialitate Prajiturela Vesela se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Prajiturela Vesela nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
Prajiturela Vesela se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
Pentru informare si suport, ne puteti contacta folosind formularul de contact.

Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca Prajiturela Vesela sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001 si si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR).
Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Prajiturela Vesela a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

3. In ce scopuri sunt prelucrate datele personale

Procesam datelor tale cu caracter personal in scopuri legitime, cum ar fi cel al desfasurarii activitatilor comerciale (de vanzare/cumparare prin intermediului site-ului www.prajiturela.ro și prin plasarea comenzilor in contul online creat de tine sau in curs de creare al acestuia) sau in scop de marketing si statistica (prin care transmitem catre tine mesaje comerciale proprii, cum ar fi: informatii cu privire la existenta unor campanii promotionale, prezentari online de produse si noutati in funcție de istoricul tau de navigare, transmitere de news-info pentru produse in cadrul companiei).
Scopul colectarii datelor este livrare si facturarea. Refuzul furnizarii acestor date cu caracter personal determina imposibilitatea onorarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate nici unui alt destinatar.
Conform dispozitiilor legii nationale (Lg. 677/2001) si a Regulamentului UE 679/2016 (GDPR) avem obligatia sa administram datele tale cu caracter personal in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

4. Care este temeiul de prelucrare a acestor date

Temeiul pentru care colectam si administram datele tale personale este in primul rand consimtamantul tau, acordat cu prilejul crearii contului online, prin solicitarea de a fi devenit client sau membru in comunitatea PRAJITURELA. Totodata, temeiul este si unul legal si/sau contractual, si are la baza raportul comercial ce a luat nastere intre tine si compania Prajiturela Vesela, prin plasarea comenzii si efectuarea platilor produselor comandate, prin efectuarea de retururi ale produselor neconforme si/sau refuzate etc., dar si un temei legitim, necesar si indispensabil desfasurării activitatilor comerciale si economice ale companiei Prajiturela Vesela, prevazut de Regulament.

5. Frauda

5.1 Prajiturela Vesela nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.
5.2 Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
5.3 Prajiturela Vesela declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Prajiturela.
5.4 Clientul sau Membrul va informa Prajiturela Vesela asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.
5.5 Prajiturela Vesela nu promoveaza SPAM-ul. Daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletter-ul Prajiturela.ro, se pot dezabona utilizand link-ul din footer-ul newsletter-ului prajiturela.ro primit prin e-mail.
5.6 Comunicarile realizate de catre Prajiturela Vesela prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.
5.7 Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Prajiturela.ro sunt transmise pe cale electronica, Prajiturela Vesela nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Prajiturela Vesela va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
5.8 Prajiturela Vesela nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
5.9 Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Prajiturela.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Prajiturela Vesela a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Prajiturela.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

6. Drepturi cu privire la prelucrarea datelor personale și dreptul de petiție sau plângere

Conform Regulamentului, in calitate de client Prajiturela ai urmatoarele drepturi, care se refera la:
  •   dreptul de a fi informat cu privire la Datele Personale pe care le prelucram;
  •   dreptul de acces la datele personale prelucrate/administrate;
  •   dreptul la rectificarea datelor prelucrate și/sau administrate;
  •   dreptul de stergere a datelor prelucrate atunci cand acestea nu mai sunt necesare, sau consimtamantul a fost retras, sau a existat o prelucrare ilegala etc;
  •   dreptul la restrictionarea datelor personale;
  •   dreptul de a nu fi evaluat prin profilare automata;
  •   dreptul la portabilitatea datelor catre alt Operator;
  •   dreptul la opozitie si procesul decizional individual automatizat ce include dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale.


Pentru exercitarea drepturilor prevazute anterior, in calitate de client al companiei Prajiturela Vesela ai dreptul de a adresa o cerere scrisa, datata si expediata la adresa comenzi@prajiturela.ro prin care sa iti exerciti in mod just si licit dreptul tau de interventie garantat, privind:
  ⇒  rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma dispozițiilor legislatiei naționale (Lg. 677/2001) și ale Regulamentului UE 679/2016, putand fi exercitat pentru toate acțiunile sus menționate in special cand datele sunt incomplete sau inexacte;
  ⇒   anonimizarea datelor cu caracter personal;
  ⇒   notificarea către terțe părți cărora le-au fost prezentate/dezvăluite datele, cu condiția ca această notificare să nu presupună un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

7. Dispozitii finale

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastra pe care o transmiteti pe site prin posta electronica sau prin alta modalitate vor fi folosite in conformitate cu politica de confidentialitate. (Accesul se face prin site). Orice alt fel de comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

Prajiturela Vesela SRL ia toate măsurile tehnice şi organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvaluirii sau accesului neautorizat.
a. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din conducerea unitatii, fiecare dintre acestia acceaza baza de date cu propriul nume de cont si parola. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea. In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
b. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de servici;
c. In fiecare zi se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date;
d. Computerele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi;
e. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale).
Cosul meu

Nu ai nici un produs in cos.