/
/

Atât de dulce, Atât de bun

                    Facut sa daruiasca zâmbete

Contact: 0722 910 227

/ /

Promotie aniversara

1. Organizator:

Promotia/concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

 • 2. Locul de desfasurare a promotiei/concursului:

  • Promotia/concursul este organizat(a) si se desfasoara pe www.prajiturela.ro.

 • 3. Perioada de desfasurare a promotiei/concursului:

  • Promotia/concursul se desfasoara in perioada 01.04.2019-31.08.2019.

 • 4. Participare:

  • Pentru a participa la promotie/concurs, participantii trebuie:

   • Sa dovedeasca cu un act de identitate ca isi aniverseaza ziua de nastere.

   • Sa introduca cuvantul "aniversare" in campul de Cupon Discount, la sectiunea de plata pe site-ul www.prajiturela.ro.

   Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta sau au un limbaj neadecvat.

   Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu promotia/concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera participarea la promotie/concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.

   In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

   Prezenta/prezentul promotie/concurs nu se cumuleaza cu alte promotii/concursuri aflate in desfasurare.

 • 5. Mecanism

  • La achizitionarea de produse de pe www.prajiturela.ro, participantii la promotie/concurs trebuie sa introduca cuvantul "aniversare" in campul de Cupon Discount, la sectiunea de plata. Pe baza acestui cupon, participantii beneficiaza de o reducere de 10% la achizitiile de pe site.

 • 6. Protectia datelor personale:

  • Organizatorul nu are ca scop strangerea si utilizarea datelor cu caracter personal in cadrul acestei/acestui promotii/concurs.
   Prin participarea la promotie/concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

   • Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor necesare pentru participarea la promotie/concurs. Participantii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi: nume/ prenume, varsta, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii reducerilor/premiilor stabilite prin acest Regulament;

   • Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.

   Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

   Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la promotie/concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

   Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

 • 7. Litigii:

  • Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la promotie/concurs se vor rezolva pe cale amiabila.
   Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra reducerilor/premiilor castigate de catre participanti.
   Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.
   Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.
   Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea promotiei/concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.
   Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la promotie/concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.
   Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea reducerilor/premiilor.
   Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea Prajiturela sau a concurentilor inscrisi.
   Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest/aceasta concurs/promotie, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

 • 8. Regulamentul promotiei/concursului:

  • Participarea la aceasta/acest promotie/concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.
   Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina de internet www.prajiturela.ro si, daca este cazul, si pe www.facebook.com/prajiturela . Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare imediat dupa publicarea online.
   Regulamentul promotiei/concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.
   In cazul nerespectarii prezentului regulament/promotie/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.

 • 9. Contact:

  • Pentru mai multe informatii referitoare la promotie/concurs, va rugam sa ne trimiteti mesaj privat pe www.facebook.com/prajiturela sau la e-mail [email protected]

Cosul meu

Nu ai nici un produs in cos.