/
/

Atât de dulce, Atât de bun

                    Facut sa daruiasca zâmbete

Contact: +40.740.240.406

/ /

Termeni si Conditii

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Este recomandata citirea tuturor termenilor si conditiilor.

Produsele de cofetarie comercializate de prajiturela.ro sunt preparate exclusiv pe baza comenzii.
Pentru ca ne dorim sa oferim servicii la cele mai inalte standarde, prajiturela.ro isi rezerva dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de client.
Produsele de cofetarie sunt preparate respectand toate conditiile igienico-sanitare impuse de lege.
Pentru detalii ne puteti scrie la adresa comenzi@prajiturela.ro sau ne puteti contacta telefonic la numarul (004) 0740 240 406.

Imaginile prezentate pe site pot fi usor diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). Prajiturela.ro isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Toate elemente de grafica ale site-ului, imagini, baze de date, etc. apartin in exclusivitate Prajiturela Vesela SRL, operatorul site-ului prajiturela.ro.
Folosirea fara acord a celor enumerate mai sus se pedepseste conform legii.
Neintelegerile aparute intre prajiturela.ro si clienti vor fi rezolvate pe cale amiabila. In masura in care acest lucru este imposibil, solutionarea conflictelor va fi realizata pe cale judecatoreasca.
Cosul meu

Nu ai nici un produs in cos.